Minggu, 02 Desember 2012

Procedure Teks

CHOCOLATE PUDDING



Ingredients :
·         1 cup Dutch-processed cocoa
·          cups soft sugar
·          cup instant non-fat dry milk
·         teaspoon salt
·          cups milk
·          cups heavy cream
·          teaspoon vanilla extract
Thing you’ll need :
·         A medium sauce pan
·         A whisk
·         Individual serving dishes or a 1   quart sized serving dish
·         A large bowl
Steps :
1.     Combine the dry ingredients in a large bowl to create an instant pudding mix
2.    Measure out 1  cups pudding mix. Add it to a medium saucepan and store the restin an airtight container in the refrigerator.
3.    Pour in the 2 cups of milk and heavy cream to the saucepan. Bring the mixture to a boil over nedium heat,while whisking gently.
4.    Lower the heat to a lower setting. Continue to whisk the mixture and cook for four additional minutes.
5.    Remove the pot from the heat and stir un the vanilla extract.
6.    Use a sieve and pour the mixture through it, serve in individual dishes or youcould use a 1  quart sized serving dish.
7.    Wrap the pudding with plastic wrap. Place in the refrigerator for four hours so that the pudding can chill and delicious

Meaning.
PUDDING COKLAT
Bahan :
·         1 cangkir coklat proses- Belanda
·          cangkir gula halus
·          cangkir susu kering  instan non-lemak
·          sendok garam
·          cangkir susu
·          cangkir krim padat
·          sendok vanilla ekstrak
Barang yang kamu butuhkan:
·         Sebuah panci kuah sedang
·         Piring saji individu atau sebuah 1  ukuran piring saji.
·         Sebuah mangkuk besar.
Langkah :
1.     Gabungkan bahan kering di sebuah mangkuk besar untuk membuat sebuah pudding campur instan.
2.    Takarkan 1  cangkir pudding campur. Tambahkan itu ke sebuah panci kuah sedang dan simpan di sebuah wadah kedap udara di lemari pendingin.
3.    Tuangkan 2 cangkir susu krim padat ke panci kuah. Bawa campuran ke sebuah rebusan terakhir panas sedang, dengan gerakan lembut.
4.    Kurangi panas dari sebuah pengatur pengurangan.
5.    Pindahkan cerek dari pemanas dan aduk pada vanilla ekstrak.
6.    Gunakan sebuah ayakan dan tuangkan itu ke pengaduk. Siapkan piring saji individu atau kamu dapat menggunakan sebuah 1  ukuran piring saji.
7.    Bungkus puding  dengan plastik pembungkus. Tempatkan di lemari pendingin selama empat jam maka dari itu puding dapat dingin dan lezat.

0 comments:

Posting Komentar

 
Blogger Widgetskupu